Studie- en Loopbaanadvies

In de huidige tijd van studeren en werken word je al snel overspoeld met keuzes. In het maken van een keuze zal je niet alleen moeten kijken naar de verschillende opties, maar des te meer naar jezelf als mens.

Chester Crewe is in staat je de spreekwoordelijke spiegel voor te houden. Daartoe beschikken wij over een uitgebreid instrumentarium en pakket aan diensten.

Consultants van Chester Crewe zijn gecertificeerd voor het afnemen van beroepskeuze- en interessetests, schoolvorderingen-, capaciteiten- en vaardigheidstests, intelligentietests, persoonlijkheidstests en paramedische tests op A en B niveau (niet klinisch).

Daarbij hebben wij inzicht in studierichtingen en de arbeidsmarkt. Zo kom je er echt achter of een studierichting of vakgebied echt bij je past.

Totaalpakket studie- en loopbaanadvies

Cognitieve test
  • Numerieke vaardigheid
  • Analytische vaardigheid
  • Verbale vaardigheid
  • Praktisch inzicht
  • Ruimtelijk inzicht
  • Snelheid en nauwkeurigheid
Beroepen inventarisatie
  • Met deze uitgebreide inventarisatie wordt met speciaal daarvoor ontwikkelde vragenlijsten in kaart gebracht voor welke beroepen je in potentie belangstelling hebt.
Studiekeuze
  • Het aantal verschillende studierichtingen is tegenwoordig enorm groot. Met dit instrument wordt bekeken welke studierichting het beste bij jou past. Vaak zien wij dat een (eerder) gekozen studierichting achteraf niet aansluit bij de ambities en interesses. Met dit instrument kan dit voorkomen worden.
Persoonlijkheidsevaluatie
  • Evaluatie van je karakterstructuur waarbij wij kunnen bekijken voor welk type werkzaamheden je het meeste geschikt bent en die qua persoonlijkheidsstructuur het beste bij je passen.
Organisatie- en omgevingscultuur evaluatie
  • Met dit instrument wordt onderzocht welk type organisatie of welk soort werkomgeving het beste bij je past.

Hoe ziet dit pakket er in de praktijk uit?

Dag 1

Op de eerste dag ontvang je per mail een aantal testen die je thuis kunt maken. Hierbij valt te denken aan interessetesten, die uiteraard zonder supervisie en zonder tijdsdruk gemaakt kunnen worden. Deze testen neem je mee op dag 2, zodat deze nagekeken kunnen worden.

Dag 2

Wij nodigen je uit op ons kantoor te Breda. Wij beginnen in de ochtend en starten met het maken van verscheidene testen op het gebied van intelligentie en vaardigheden. Daarna krijg je nog een aantal persoonlijkheidsvragenlijsten voorgelegd. Het maken van de testen en beantwoorden van de vragenlijsten duurt in totaal zo’n 4 uur. Om de uitkomst van de testen goed te interpreteren volgt aansluitend een interview. Daarna krijg je van ons een terugkoppeling en de uitslag van de testen en denken wij met je mee in je studie- of beroepskeuze.

Dag 3

Het volledig uitwerken van de gemaakte testen en het goed interpreteren hiervan kost even tijd. Wij stellen een volledig persoonlijksheid-, studiekeuze- en beroepenprofiel op. Dit rapport ontvang je per mail, en een hardcopy per post. Met dit rapport zal je de juiste handvatten hebben voor het maken van belangrijke keuzes waarbij jouw persoonlijkheid en kwaliteiten een grote rol spelen!

Wat zijn de kosten?

Voor het totaalpakket van testen en assessments zoals hierboven opgesomd rekenen wij € 750,- (incl. BTW). Met deze investering heb je een volledig beeld van jezelf, en zal dit je helpen bij het maken van de juiste studie- en/of beroepskeuze. Natuurlijk weten wij dat er veel gratis online testen beschikbaar zijn. Echter, wij durven te garanderen dat deze niet kunnen tippen aan onze gecertificeerde testen en methoden.

Aanmelden of meer infomatie?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.