Onze Adviseurs

[mk_layerslider id=”1″]
[mk_page_section bg_color=”#c0372d” border_color=”#c0372d” bg_stretch=”true” sidebar=”sidebar-1″ first_page=”false” last_page=”true”]
[mk_fancy_title color=”#ffffff” size=”35″ font_weight=”bold” font_style=”normal” margin_top=”24″ margin_bottom=”18″ font_family=”none” align=”center”]

Onze adviseurs

[/mk_fancy_title]

[/mk_page_section][mk_page_section padding_top=”30″ padding_bottom=”0″ sidebar=”sidebar-1″ first_page=”false” last_page=”true”]
[mk_fancy_title color=”#4f5052″ size=”30″ margin_top=”24″ font_family=”none”]

Maak kennis met de adviseurs van Chester Crewe.

[/mk_fancy_title]

Alle opdrachten worden uitgevoerd door senior adviseurs met tenminste twintig jaar advieservaring in hun eigen discipline, die als professionals onafhankelijk kunnen zijn en zowel binnen als buiten hun vak ervaring hebben opgedaan. Kennis, brede ervaring, een kritische opstelling en creativiteit zijn de adviseurs en trainer/coaches gegeven. De kwaliteit van de individuele adviseur, respectievelijk trainer/coach en het vertrouwen dat de cliënt daarin heeft, zijn bepalend voor de opdrachtbezetting.

[/mk_page_section][mk_page_section bg_image=”http://www.chestercrewe.nl/wp-content/uploads/2015/03/ChesterCrewe2.png” bg_color=”#ffffff” border_color=”#ffffff” bg_position=”center center” bg_repeat=”no-repeat” full_width=”true” padding_top=”0″ margin_bottom=”20″ sidebar=”sidebar-1″ first_page=”false” last_page=”true”]
[/mk_page_section][mk_page_section bg_color=”#c0372d” border_color=”#c0372d” bg_stretch=”true” sidebar=”sidebar-1″ first_page=”false” last_page=”false”]
[mk_fancy_title color=”#ffffff” size=”35″ font_weight=”bold” font_style=”normal” margin_top=”24″ margin_bottom=”18″ font_family=”none” align=”center”]

Uw partners

[/mk_fancy_title]

[/mk_page_section]
[mk_blockquote style=”line-style” font_family=”Habibi” font_type=”google” align=”center”]Peter Hockers[/mk_blockquote][mk_image src=”http://www.chestercrewe.nl/wp-content/uploads/2015/03/Peter.png” image_width=”300″ image_height=”300″ crop=”true”]
[mk_padding_divider size=”60″][mk_padding_divider size=”30″]

Peter Hockers heeft zijn opleiding gevolgd aan de Koninklijke Militaire Academie te Breda en is daarna zeven jaar werkzaam geweest als officier bij de Koninklijke Luchtmacht.

Na een carrière als beroepsofficier is hij overgestapt naar de burgermaatschappij. Hij trad in dienst bij Mercuri Urval. Bij deze organisatie is hij ruim vijf jaar werkzaam geweest en heeft hij zich vooral gericht op de werving en selectie van personeel voor diverse organisaties en het adviseren van directies over de optimale inzet van mensen en middelen.

Daarna is hij in dienst getreden bij Keystone, een internationaal opererend, beursgenoteerd Amerikaans concern. Hij was daarin verantwoordelijk voor het personeel en organisatiebeleid voor 7 fabrieken en 25 verkooporganisaties in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In deze functie heeft hij veel ervaring kunnen opdoen met het oplossen van een veelheid aan personeelsvraagstukken in diverse landen- en organisatieculturen.

Na vier jaar voor deze organisatie werkzaam te zijn geweest heeft hij de stap gemaakt naar zelfstandig ondernemen, hetgeen uiteindelijk heeft geresulteerd in het tezamen met een aantal vakbroeders oprichten van Chester Crewe in 1998. Peter Hockers heeft zijn expertise niet alleen liggen op het ontwikkelen van een gericht organisatie- en personeelsbeleid voor organisaties, het helpen implementeren van deze strategieën, counseling, loopbaanbegeleiding en werving en selectie, maar ook het geven van praktische oplossingen bij allerhande operationele personeelsvraagstukken en het indien nodig reorganiseren van bedrijven en instellingen met inbegrip van het verzorgen van de soms ook noodzakelijke ontslagvergunningen.

[mk_padding_divider]
[mk_page_section bg_color=”#c0372d” border_color=”#c0372d” bg_stretch=”true” min_height=”0,30″ sidebar=”sidebar-1″ first_page=”false” last_page=”false”]
[/mk_page_section]
[mk_blockquote style=”line-style” font_family=”Habibi” font_type=”google” align=”center”]Remy Manderveld[/mk_blockquote][mk_image src=”http://www.chestercrewe.nl/wp-content/uploads/2015/03/Remy.png” image_width=”300″ image_height=”300″ crop=”true”]
[mk_padding_divider size=”30″][mk_padding_divider size=”60″]

Al meer dan dertig jaar houdt Remy Manderveld zich bezig met het ondersteunen van bedrijven bij het realiseren van hun commerciële doelstellingen. Zijn kenmerkende aanpak is praktisch, niet vrijblijvend en confronterend.

De aanpak kan het geven van trainingen zijn of het coachen van vooral managers en verkopers die  zich bewust zijn dat hun huidige commerciële vaardigheden niet meer toereikend zijn in de huidige moeilijke marktsituatie. Daarnaast verzorgt hij trainingen op het gebied van managementvaardigheden.

Na een gedegen analyse wordt er een opleidingsplan gemaakt waarin de deelnemer zich herkent en dat inspeelt op de reeds aanwezige talenten en behoeften van de betrokken deelnemer en de vraag van de organisatie.

Zeer nadrukkelijk zal er overleg dienen te zijn met de directe manager wiens rol van cruciaal belang is bij de realisatie van de opleidingsdoelstellingen die leiden tot de beoogde (commerciële) resultaten.

Iedere dag is Remy nog bezig met verkopen van de programma’s en ervaart hij wat ook uw medewerkers in de markt ervaren. Hij is een praktijk man die op een boeiende wijze kan stimuleren en motiveren.

Remy heeft zijn kennis en ervaring opgedaan als artsenbezoeker bij een groot farmaceutisch concern, als consultant bij Mercuri Urval en als trainer/coach voor directies, sales managers en verkopers bij Mercuri Goldmann en later Mercuri International.

Samen met Peter Hockers is hij een van de oprichters van Chester Crewe in 1998.

[mk_padding_divider]
[mk_page_section bg_color=”#c0372d” border_color=”#c0372d” bg_stretch=”true” min_height=”0,30″ sidebar=”sidebar-1″ first_page=”false” last_page=”false”]
[/mk_page_section]
[mk_blockquote style=”line-style” font_family=”Habibi” font_type=”google” align=”center”]Nora van Dijk[/mk_blockquote][mk_image src=”http://www.chestercrewe.nl/wp-content/uploads/2015/03/Nora1.png” image_width=”300″ image_height=”300″ crop=”true”]
[mk_padding_divider size=”30″][mk_padding_divider size=”60″]

Nora is geboren in Nederland, maar groeide op en studeerde in Frankrijk. Zij is viertalig (Frans, Engels, Nederlands en Duits). Na eerst twee jaar in Australië gezeten te hebben begon zij haar carrière in 1989 bij de groep Lyonnaise des Eaux – Dumez in de vastgoed divisie. Vijf jaar later trad zij in dienst bij Bouygues Telecom en stond zij mede aan de basis van de ontwikkeling van deze telecom operator in Frankrijk. Haar hele verdere werkzame leven is dan ook in Frankrijk geweest.

Als Operational Manager heeft zij in de achttien jaar bij Bouygues Telecom uitgebreide ervaring opgedaan in de sectoren: Research & Development, Internationaal Project Management, Consultancy, de vorming en ontwikkeling van verschillende commerciële teams en Supply Chain management.

Deze rijke verscheidenheid aan professionele ervaringen stelt haar in staat om op een effectieve wijze mensen en organisaties te ondersteunen bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van:

– Innovatie en marketing.

– Ontwikkelen van marktgerichte en excellerende maatwerk producten en diensten.

– Opzetten, aansturen en ontwikkelen van teams in diverse segmenten.

– Coaching en ontwikkeling van mensen.

Nora staat bekend om haar sterk ontwikkelde vaardigheid om de interactie met individuele medewerkers en groepen vorm te geven, veranderingen te bewerkstelligen en projecten aan te sturen.

Nora besloot zich te specialiseren in het kunnen vormgeven aan en ondersteunen van bestuurlijke en culturele ontwikkeling en transformatie. Vanuit de wetenschap en overtuiging dat diversiteit een belangrijke hulpbron is voor duurzaam succes en welvaart, ondersteunt zij managers en hun teams bij het vormgeven aan verandering en bij fusies en reorganisaties.

Zij stelt haar cliënten in staat om onderlinge verschillen te identificeren en te verkennen en van daaruit verbanden te smeden en nieuwe vormen van samenwerking te ontwikkelen en te implementeren. Dit leidt tot betere prestaties en een duurzame ontwikkeling van zowel het individu als de organisatie waarvoor zij actief is.

Nora heeft twee Master Degrees, te weten in Business Law (Université Paris II) en in Marketing (Groupe Sup de co – Montpellier) en is opgeleid in Business Coaching door International Mozaik School.

[mk_padding_divider]
[mk_page_section bg_color=”#c0372d” border_color=”#c0372d” bg_stretch=”true” min_height=”0,30″ sidebar=”sidebar-1″ first_page=”false” last_page=”false”]
[/mk_page_section]
[mk_blockquote style=”line-style” font_family=”Habibi” font_type=”google” align=”center”]Steven Hockers[/mk_blockquote][mk_image src=”http://www.chestercrewe.nl/wp-content/uploads/2016/03/Stevenfoto.png” image_width=”300″ image_height=”300″ crop=”true”]
[mk_padding_divider size=”30″][mk_padding_divider size=”60″][mk_padding_divider]

Steven Hockers heeft zich de afgelopen 7 jaar (voornamelijk binnen USG) weten te ontwikkelen in het vakgebied arbeidsbemiddeling.
Voor velerlei bedrijven heeft Steven zich gericht op het plaatsen van o.a. technisch, administratief en managementpersoneel. Daarnaast heeft hij zijn relaties weten bij te staan bij het oplossen van diverse HR vraagstukken. Met zijn kennis en ervaring, voornamelijk gericht op wetgeving in de arbeidsbemiddeling en bij de werving en selectie van personeel, maakt dat hij een vakkundige bemiddelings- en adviesrol op zich kan nemen. Gecombineerd met de onderscheidende middelen van Chester Crewe, weet Steven een totaalpakket te bieden bij het oplossen van HR vraagstukken. Hierbij valt te denken aan:

– Werving en selectie (recruitment)
– Assessments
– Begeleiding van medewerkers
– Advies in wet- en regelgeving
– Begeleiding en coaching bij outplacement
– Trainingen (solliciteren, socialmedia, gesprekstechnieken en commercie)

Steven is een jaar geleden begonnen bij Chester Crewe in een ondersteunende parttime rol (naast zijn overige werkzaamheden).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *